Akbank, Girişimcilik Programında Yeni Yatırımlar Yaptı

Akbank, Girişimcilere Yönelik Yatırımlarını Artırıyor

Akbank, Akbank+ kurum içi girişimcilik programı aracılığıyla kendi çalışanlarına destek sağlayarak yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu program sayesinde 4 yeni girişim ekosisteme katılırken, Akbank’a yapılan toplam yatırım tutarı 2 milyon dolara yükseldi.

Akbank+, İnovasyona Destek Veriyor

Akbank, Akbank+ programı ile girişimciliği ve inovasyonu teşvik ederek Akbank çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Akbank LAB’de hayata geçirilen bu program, Akbanklıların girişimlerini tam zamanlı olarak sürdürmelerine olanak tanırken, programı başarıyla tamamlayan çalışanlar yatırım alarak girişimciliklerine devam edebiliyor.

Akbank’ın verdiği bilgiye göre, banka içinde geliştirilen girişimler desteklenmeye devam ediyor. İlk dönemde Voltla’ya 500 bin dolar yatırım yapıldıktan sonra Fundero’ya 200 bin dolar, ikinci dönemde ise 400 bin dolar değerinde yatırım yapıldı. Bu girişimlerin yanı sıra atık süreçlerini dijitalleştiren Waste Log ve elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunan Voltla gibi yenilikçi girişimler de desteklenmeye devam ediyor. Akbank+, yaptığı yatırımlarla toplamda 2 milyon dolarlık bir desteği aştı ve üçüncü döneme hazırlanıyor.

Akbank Yetkililerinden Olumlu Geri Bildirimler

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, programın başarısından memnuniyet duyduklarını belirterek yenilikçi çözümlerle müşterilere ve iş ortaklarına değer sağlamaya devam ettiklerini vurguladı. Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa ise programın Akbank çalışanlarına önemli bir gelişim fırsatı sunduğunu ve başarılı girişimlerle ekonomik, çevresel ve toplumsal değer oluşturmanın gurur verici olduğunu dile getirdi.

Fundero ve Voltla: Başarılı Girişimler

Akbanklılar Uğur Emre Baykal, Tarık Hayat ve Mehmet Bora Aydın tarafından geliştirilen Fundero, e-ticaret sektörüne yenilikçi bir finansman platformu sunarken Esra Gül Korkmaz ve Özgür Barış tarafından geliştirilen Voltla, elektrikli araç kullanıcılarına özel hizmetler sunuyor. Başarılı girişimler arasında yer alan Fundero ve Voltla, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyorlar.

Related Posts

Zor projede Türk şirket Tuna Nehri geçişini tamamladı

Kalyon İnşaat, Avrupa’nın en uzun doğal gaz boru hatlarından biri olan Romanya’nın Karadeniz Kıyısı – Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, projenin en zorlu aşaması olan Tuna Nehri geçişini tamamladığını duyurdu. Tuna Nehri’nin altından maksimum derinliği 63 metre ve uzunluğu 1815 metre olan bu geçişin; zorlu jeolojik koşullarda özel mühendislik ve teknik kabiliyet ile gerçekleştirildiği belirtildi. Son fazı da başarıyla tamamlanan doğal gaz boru hattı projesinin, Avrupa’nın enerji arz güvenliğine önemli katkılar sunacağı vurgulandı.

KEMANKEŞ 1 hedef tanımıyor! Havadan sonra karada da tam isabet

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 1 Yapay Zekâ Tabanlı Mini Seyir Füzesi’nin test süreci başarıyla devam ediyor. Geçen hafta Bayraktar AKINCI TİHA’dan yapılan atışlı testte havadaki hedefleri tam isabetle vuran KEMANKEŞ 1 bu kez de yer hedeflerini başarıyla imha etti.

Bakan Kacır Gaziantep’te iş insanları ile bir araya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kilis temaslarının ardından geldiği Gaziantep’te Sanayi Odası’nda sanayici ve iş insanlarıyla bir araya geldi.

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Makatına 144 bin Euro sakladı, çıkmayınca ameliyatlık oldu: Türkiye, Cezayirli kuyumcuya tazminat ödeyecek

Makatına 144 bin Euro sakladı, çıkmayınca ameliyatlık oldu: Türkiye, Cezayirli kuyumcuya tazminat ödeyecek

Buğday hasadı başladı

Vezirköprü’de çiftçiler, biçerdöverlerle buğday hasadına başladı. Hasat çalışmalarının yoğun tempoda sürdüğü ilçede, verimin bölgelere göre farklılık gösterdiği ifade ediliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) adına buğday alımlarının ilçedeki şirket …

vozol