Türkiye’ye Bu Nedenle Gelmişlerdi: Zorla Fuhuşa Şafak Operasyonu!

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ‘Yurtdışından gelen yabancı kadınlara fuhuş yaptırıldı’ ihbarı üzerine çalışma başlattı. Aylarca süren teknik ve fiziki takip sonrası şüphelilerin tamamı tespit edildi. 10 yabancı kadın ise kurtarıldı.

ŞAFAKTA EŞ ZAMANLI OPERASYON YAPILDI

İzmir’de bir çok ilçedeki adreslere 03 Temmuz sabahı şafak vakti eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda Ö.Y., B.Y., O.B., S.K., A.Y., G.T., T.B., İ.K., gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 10 mermi, 1 adet kurusıkı tabanca, 21 adet av tüfeği kartuşu, 33 adet dijital materyal, 90 adet uyuşturucu uyarıcı hap, 10 bin 140 TL, 830 dolar, 100 Euro ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

10 YABANCI KADIN KURTARILDI

Zorla tutularak fuhuş yaptırıldığını öne sürülen 10 yabancı uyruklu 10 kadın ise Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından kurtarıldı. İfadelerinin ardından kadınlar İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ndeki işlemleri tamamlanan A.Y. ve T.B. Adli Kontrol Şartıyla Serbest bırakılmış, Ö.Y., B.Y., O.B., S.K. ve G.T. isimli 5 şüpheli Tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir